Šport

Povećanje državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća u Hrvatskoj - nagrade za zlatne medalje na olimpijskim igrama sada iznose 41.000 eura

Povećanje državnih nagrada za vrhunska ...

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Nacrt pravilnika o izmjeni državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća, povećavajući nagrade za 50%. Sportaši će sada dobivati veće novčane iznose za medalje na olimpijskim i paraolimpijskim igrama.

Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon osvajanja zlata na Europskom prvenstvu u Rimu

Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon ...

Nakon osvajanja zlata u bacanju diska na Europskom prvenstvu u Rimu, Sandru Elkasević dočekao je predstavnik Zagreba u VIP salonu Zračne luke dr. Franjo Tuđman, čestitajući joj na povijesnom uspjehu.

Uzbudljive utrke na Boštu privukle trkače svih generacija u Baškim Oštarijama. Trčali smo i mi! | Karlobag.eu

Uzbudljive utrke na Boštu privukle trkače ...

Današnji Bošt u Baškim Oštarijama okupio je trkače svih uzrasta na raznim utrkama. Naš tim iz Karlobag.eu sudjelovao je na 7 km dugoj utrci Family time, a atmosfera je bila nevjerojatna s mnogo pozitivne energije i podrške među sudionicima.

Duatlon utrka u Topuskom 09. lipnja 2024. | Karlobag.eu

Duatlon utrka u Topuskom 09. lipnja 2024. | ...

Pridružite se 4. kolu rekreativne duatlon lige SMŽ koje će se održati u Topuskom. Natjecanje uključuje trčanje i vožnju bicikla po raznovrsnim terenima poput šljunka, šume i asfalta. Utrka počinje u 11:00 sati na Nikolinom brdu.

Premijer Plenković uručio domovnicu Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru američkog nogometa | Karlobag.eu

Premijer Plenković uručio domovnicu Billu ...

Premijer Plenković uručio je domovnicu Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru američkog nogometa, u povodu stjecanja hrvatskog državljanstva. Belichick je osvojio osam Super Bowla i ponosno nosi hrvatsku zastavu.

68. izdanje lipanjskog turnira u preponskom i dresurnom jahanju na zagrebačkom hipodromu | Karlobag.eu

68. izdanje lipanjskog turnira u preponskom i ...

Završava 68. lipanjski turnir u preponskom i dresurnom jahanju na zagrebačkom hipodromu, organiziran od strane Zagrebačkog konjičkog saveza. Turnir, koji se održava od 1955., okuplja najbolje jahače iz Europe.