Šport

Predsjednik Milanović odlikovao američkog trenera Billa Belichicka za promicanje ugleda Hrvatske | Karlobag.eu

Predsjednik Milanović odlikovao američkog ...

Predsjednik Zoran Milanović uručio je Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru u povijesti američkog nogometa, za iznimne zasluge u promicanju ugleda Hrvatske. Belichick je u Hrvatsku došao kao gost trećeg Sunset Sports Media Festivala u Zadru.

Skyrunneri iz cijelog svijeta dolaze na Velebit: SKY BOŠT 2024 donosi kvalifikacijsku utrku za svjetsko prvenstvo | Karlobag.eu

Skyrunneri iz cijelog svijeta dolaze na ...

Ove godine, 8. lipnja, Karlobag će biti domaćin spektakularnog događaja SKY BOŠT 2024. Skyrunning utrka, duga 30 kilometara, privući će trkače iz cijelog svijeta, uključujući vrhunske sportaše iz Hrvatske i inozemstva.

Whey proteini: sve što trebate znati za optimalne rezultate | Karlobag.eu

Whey proteini: sve što trebate znati za ...

Whey proteini su ključan dodatak za sportaše i fitness entuzijaste, pomažući u izgradnji mišića, oporavku i održavanju tjelesne forme. Otkrijte vrste whey proteina, njihove prednosti, moguće nuspojave i kako ih najbolje integrirati u svoju prehranu za maksimalne rezultate.

Prijave za sky bošt 2024 produžene: sudjelujte u jedinstvenom skyrunning izazovu na velebitu | Karlobag.eu

Prijave za sky bošt 2024 produžene: ...

Prijave za SKY BOŠT 2024 produžene su do 23. svibnja. Utrka se održava 8. lipnja i uključuje rekreativne i kvalifikacijske utrke za Svjetsko prvenstvo u skyrunningu. Sudjelujte u izazovu na Velebitu i uživajte u spektakularnim pogledima.

Trail utrka Baške Oštarije 2024 - prijave otvorene za natjecanje u Velebitskom prirodnom parku | Karlobag.eu

Trail utrka Baške Oštarije 2024 - prijave ...

Pridružite se četvrtoj trail utrci Baške Oštarije 2024, poznatoj kao Sky BOŠT 2024, koja će se održati 08. lipnja. Uz tri različite staze, od 7 do 30 km, utrka nudi izazove za sve uzraste i sposobnosti. Osigurani su vrijedni startni paketi, nagrade i tradicionalna gostoljubivost Velebita.

Socijalne posljedice Olimpijskih igara 2024: Marginalizacija i pravni izazovi | Karlobag.eu

Socijalne posljedice Olimpijskih igara 2024: ...

Dok se svijet priprema za Olimpijske igre 2024. u Parizu, pitanja marginalizacije i društvenih posljedica dolaze do izražaja. Problemi poput raseljavanja, zakonskih ograničenja i diskriminacije postaju sve izraženiji, osvjetljavajući drugu stranu ovog globalnog događaja.